Close sidebar
Close sidebar

Drama prin care trece "Regina blanurilor" de cinci ani de zile! A pierdut un milion de euro, dupa ce si-a lasat banii pe mana unui broker: "Daca aceasta nedreptate ramane asa, eu nu mai pot trai!"

Flora Nastase, numita si "Regina blanurilor", a fost la un pas de a se sinucide, dupa ce un broker a lasat-o fara un milion de euro. De cinci ani, designerul traieste un cosmar.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Flora Nastase a fost internata si intr-un spital de psihiatrie, iar acum se afla sub tratament.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro


"Suma nu am dat-o deodata, am dat-o in cursul unui an si opt luni. Increderea a venit treptat, domnul Sima era cotat drept cel mai inteligent broker. Era prezent la emisiuni. Acest om nu mi-a luat doar banii, mi-a luat si viata cu el. Eram un om activ, cu afacere de condus, in momentul in care intr-o zi am ramas fara nicun ban a trebuit sa supravietuiesc.
Dupa doi ani, in 2014, am simtit ca daca nu primesc ajutor specializat am sa ma sinucid si am plecat singura la acel spital de specialitate. Eu sunt sub tratament si merg la control periodic. Doamna doctor mi-a spus ca e nevoie sa ma internez. La spital m-am simtit foarte protejata. Era pentru prima data cand n-aveam telefon, ma odihneam foarte mult. Am intalnit un colectiv de oameni exceptional, asa am reusit sa ma pun pe picioare, sa-mi reiau afacerea ca sa pot sa rezist.
Oamenii nu empatizeaza la suferinta altora, Am avut un foarte bun prieten, Jeni si avocatii mei. Ei m-au ajutat neconditionat, fara sa-i platesc. Am zile si acum cand nu ma pot misca, sigur ca datorita tratamentului pot sa ma exprim verbal. Daca aceasta nedreptate ramane asa, eu nu mai pot trai. Daca as recupera suma, nu cred ca m-as vindeca, dar mi-as onora datoriile si as putea sa exist. Sora mea si-a vandut casa ca sa pot sa exist.
Prima data cand l-am vazut la televizor dupa ce s-a intamplat, mi s-a facut rau. Am si un sentiment de frica"
, a declarat Flora Nastase pentru emisiunea "Teo Show", potrivit WOWbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI