În luna mai, în urma accidentului de telecabină, au fost ucise 14 persoane. Instanța israeliană a decis luni că Eitan Biran, singurul supraviețuitor de doar șase ani, trebuie trimis înapoi în Italia pentru a trăi cu mătușa sa. 

Instanța din Tel Aviv a stabilit că Eitan este mult mai apropiat de familia sa italiană și că se simte mult mai bine în Italia decât în Israel, alături de rudele sale din această țară.

Citeste si: Tragedie: 13 persoane au murit după ce o cabină a unui teleferic s-a prăbuşit

Eitan este singurul supraviețuitor al tragediei din stațiunea Stresa

În urma prăbușirii unei telecabine, Eitan este singurul supraviețuitor al tragediei din stațiunea Stresa ce a avut loc în luna mai  a acestui an. Printre victime s-au numărat părinții lui Eitan, fratele său în vârstă de doar un an și străbunicii săi. Pe data de 28 mai, băiețelul s-a trezit din comă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a rămas cu o mătușă din partea tatălui în Italia după ce a fost externat din spital. De atunci, băiatul a devenit ținta unei lupte pentru custodie între familiile din Italia și Israel. 

Citeste si: Zece oameni au rămas blocaţi în telecabină din cauza unui urs

Bunicul israelian l-a răpit pe băiețel

La un moment dat, Shmulik Peleg, bunicul lui Eitan, s-ar fi mutat din Tel Aviv în Italia.

Acesta l-a luat pe cel mic  și nu l-a mai dus acasă. În urma sesizării, autoritățile italiene au aflat că Eitan a plecat din Italia cu un avion privat alături de bunicul său, care avea pașaportul israelian al copilului.

Citeste si: Un roman a murit, iar altul este grav ranit, in urma unui accident de teleferic produs in Italia

Sursa: CNN.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si