Fotot; Eurosport

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep din finala de la Australian Open, a avut un soc sentimental urias, de pe urma caruia nu si-a revenit complet nici acum.

Caroline Wozniacki este considerata una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din lume! Nascuta la Odense, pe 11 iulie 1990, Wozniacki a intrat in circuitul profesionist in 2005 si a avut o ascensiune remarcabila.

In doar cinci ani, ajungea numarul unu mondial si avea de 27 de titluri! Din pacate, niciunul de Grand Slam! A jucat ultimul act de doua ori, la US Open, insa a pierdut de fiecare data, in 2009 cu Kim Clijsters si in 2014 la Serena Williams.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fotot; facebook

Superba daneza nu a avut insa acelasi noroc si in viata privata.

Mai mult, a trecut printr-o situatie extrem de dificila emotional, care i-a afectat o buna vreme si prezenta in circuitul profesionist.

In 2011, Wozniacki a trait o poveste de dragoste cu jucatorul de golf Rory McIlroy si totul parea perfect intre ei! Drept dovada, dupa trei ani de iubire, cei doi si-au anuntat logodna pe Twitter. Pe 1 ianuarie 2014, Caroline si Rory au spus public ca se casatoresc si se pregatesc de nunta din mai! Numai ca atunci cand toata lumea se pregatea de marele eveniment, chiar cu o saptamana inainte, jucatorul de golf a anuntat-o prin telefon

pe tenismena ca nu vrea sa se mai insoare.

Foto Facebook

"Problema e la mine. Invitatiile la nunta m-au facut sa realizez ca nu sunt gata pentru un asemenea eveniment. Ii doresc lui Caroline toata fericirea pe care o merita si ii multumesc pentru timpul petrecut impreuna", spunea, atunci, cel care a parasit-o pe Caroline inainte de nunta.

"Am fost in stare de soc. Ma gandeam ca macar putea sa imi spuna fata in fata sau ceva de genul, dar nimic. A fost un singur telefon, apoi n-am mai auzit nimic de la el. A fost foarte greu, pentru ca el a facut publica decizia din start. A eliberat un comunicat de presa, iar eu am fost pusa in fata faptului implinit", a afirmat, la vremea respectiva daneza, careia i-a trebuit apoi mult timp sa depaseasca depresia. A avut o o perioada atat de "neagra", incat, pe terenul de tenis,  nu mai a reusit sa invinga pe nimeni.

Din fericire, timpul a vindecat ranile pentru Caroline Wozniacki, asa ca, pe 14 februarie 2017, de Valentine's Day, ea a dezvaluit, pe retelele de socializare, ca este intr-o relatie cu fostul jucator de baschet din NBA, David Lee!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si