Ileana Ciuculete a murit la varsta de 59 de ani din cauza cirozei galopante, afectiune despre care aflase cu doar putin timp in urma.

Potrivit sotului ei, Cornel Gales, starea Ilenei Ciuculete s-a agravat in ultima vreme. Ea a facut ciroza galopanta dintr-o hepatita C de care nu stia.
Dupa mai multe ipoteze vehiculate in spatiul public in ultimele ore, un apropiat al familiei face lumina in cazul disparitiei complet neasteptate a Ilenei Ciuculete.

Cosmarul artistei a durat doar 6 zile si a inceput in mod ironic de Ziua Femeii, pe 8 martie, scrie Libertatea.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, atunci, alertata de o febra care nu scadea, artista a mers la o clinica privata pentru un consult de specialitate si un set de analize. Acestea din urma au relevat un diagnostic care interpretei i s-a parut atunci halucinant si pe care a refuzat sa-l accepte – Hepatita C. A mers acasa si, in urma cu trei zile, a cerut un nou set de analize, de data aceasta la Victor Babes.

Medicii de acolo i-au dat o veste absolut socanta.

”Dupa noile analize care au confirmat si hepatita C si au condus la diagnosticarea cirozei hepatice galopante, medicii de acolo i-au spus sa mearga acasa ca nu mai au ce sa-i faca. Discutau deja de un stadiu terminal”, sustine un apropiat al familiei regretatei artiste. Asadar, in doar 6 zile s-a scurs toata viata din ea.
si Mica de la Abracadabra a murit pe 14 martie, la spitalul Fundeni din Capitala, dupa ce trupul ei plapand a fost infrant tot de ciroza hepatica.

Tanara, frumoasa foc, uimitor de talentata si foarte, foarte inteligenta, dar viata a fost tare cruda cu ea. La numai 31 de ani, Mica, printesa din echipa Magicianului Marian Ralea, a plecat dintre noi, lasandu-se mai saraci cu un om extrem de valoros.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si