Close sidebar
Close sidebar

Drama unei femei bolnave de cancer! La 46 de ani, Roxana este pe moarte, iar iubitul a dat-o afara din casa cu fetita cu tot: "Ii e rusine cu mine"

La 46 de ani, Roxana a fost gonita pe strazi de iubitul ei dupa ce a aflat ca are cancer la col uterin.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Roxana, o femeie de numai 46 de ani, traieste o adevarata drama. A aflat ca are cancer de col uterin si a fost gonita din casa, impreuna cu fetita de 12 ani. Iubitul ei a dat-o afara si i-a spus ca nu mai are ce sa faca acum cu ea ca e bolnava.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Mi-a zis sa plec. Ce sa mai faca cu mine? Cred ca nu ii mai place de mine fiindca am slabit. Ii e rusine sa iasa cu mine pe strada ca am slabit mult. Acum stau la sora mea, in comuna Pantelimon, cu fiica mea. Cand am sa mor, vreau sa ma ardeti.

Nu vreau sa imi scoateti organele. Cenusa sa mi-o aruncati pe apa. Acum vreau sa le spun copiilor mei ca imi pare rau ca le-am gresit, ca ii iubesc si sa ma ierte ca nu le-am fost alaturi. Medicii nu imi dau prea mult de trait. Boala evolueaza foarte repede", a spus Roxana, la un post TV.

Femeia a spus ca vrea sa isi lase fiica in grija surorii ei dupa ce va muri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI