In varful unui deal uitat de lume locuieste familia Lukacs! Aproape un kilometru urca, pe noapte si pe lumina, si parintii, si cei 4 copii pe jos. In caz de tragedie insa, ambulanta n-ajunge.

Lukacs Liliana si Lukacs Gheorghe: ”Nu poate urca... Doar medicii sau cine e in ambulanta urca sus ca sa te consulte si dupa aia coboram in brate, in maini, te mai tarasti, ca nu poti, dar nu urca”.

Liliana a avut o tumora pe creier. In urma cu trei ani si-a pierdut vederea si de atunci nu mai stie cum arata familia ei. Se multumeste doar cu iubirea pe care o primeste si ca poate sa-i ajute macar cu un sfat de mama.

 

SE AU DOAR UNII PE ALTII!

Marc si Sebi sunt cei mai mici dintre frati. Nu prea au timp de joaca cu altii copii de varsta lor. Cand nu au treaba de facut acasa, merg la antrenamentele de fotbal si orele de dansuri populare. In ciuda greutatilor de-acasa, baietii fac performanta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Asta e de la fotbal, asta e de la campionat, am luat locul I. Asta e pentru locul 3. Sunteti mandra de ei. Foarte. Desi nu ii vad diplomele, daca mi le da in mana si zice mami asta-I din aur e bucurie pentru noi”.

 

SARACI, DAR FERICITI

Liliana spera ca intr-o zi sa-si recapete vederea. Pana atunci insa viseaza la mai bine pentru ai ei!

Cu totii impart o casuta amarata cu doua camere. Desi platesc taxe de oras, nu au parte de utilitati precum apa sau gaz. Dupa multa vreme in care au crezut ca nimeni nu le va itninde o mana, cativa oameni de bine s-au oferit sa ii ajute cu materiale de constructii pentru inca o camera.

Ervin Szeles: ”Deocamdata am reusit sa facem fundatia, peretii si am cumparat si o parte din acoperis. Urmeaza daca reusim sa mai strangem niste banuti sa facem acoperisul”.


AU NEVOIE DE AJUTOR!

Lukacs Liliana: „Tati are 500 de lei si eu am 400, deci 9 milioane plus alocatia copiilor, doar atat, dar e bine. Mai rau sa nu fie”.

Putinii bani pe care ii au se duc pe mancare, medicamente si cateodata haine pentru copii. Daca doriti sa-i ajutati sa-si termine casa, o puteti face donand bani in contul afisat pe ecran, cu mentiunea "pentru familia Lukacs din Shimleul Silvaniei".

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si