Close sidebar
Close sidebar

Drama unei femei care si-a pierdut unicul fiu. Baiatul a fost ucis de masina viceprimarului. "Nu a avut nicio sansa. Nicio sansa. L-a spulberat in aer"

Au trecut 180 de zile, dar nici acum nu i s-au uscat lacrimile, unei biete femei care şi-a pierdut unicul fiu. Într-un moment blestemat, băiatul i-a fost ucis pe şosea de maşina vice-primarului. Toţi banii din lume nu-i pot alina suferinţa. Vă avertizăm că urmează imagini, cu un puternic impact emoţional! ##VIDEO37794##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu sufletul rupt in mii de bucati, biata femeie isi gaseste cu greu puterea sa vorbeasca despre clipele de groaza in care i-a murit singurul copil. Andrei avea doar 17 ani. Cu 6 luni in urma s-a dus sa cumpere o paine de la magazinul din sat. Pe drum spre casa... a fost izbit violent de o masina si a pierit pe loc. La volanul autoturismului era viceprimarul comunei Lelesti din judetul Olt. Edilul ar fi avut mare viteza, au spus martorii.

"A intrat in plin in el. Nu a avut nicio sansa. Nicio sansa. L-a spulberat in aer", spune mama.

Atat de groaznica este durerea acestei mame incat a decis sa plece din casa in care si-a crescut copilul. Nu mai poate sta in locul care ii aduce aminte ca vreme de 17 ani a avut un copil pe care acum il plange la mormant.

In tot acest timp, viceprimarul a incercat sa isi rascumpere greseala.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Vcieprimarul din comuna Leleasca isi recunoaste vine, insa sustine ca nu conducea cu voteza. Nu stie ce s-a inatmplat exact pe data de 9 iulie.

Enach, viceprimar comuna Leleasca, Olt: „veneam dinspre Slatina spre Leleasca, un baietandru alerga pas mai vioi pe mijlocul drumului, am apasat claxon, am apasat spre stanga, cand am ajuns in dreptul lui a sarit spre dreapta si asta a fost”.

Andrei era un elev silitor si isi dorea sa devina politist. Toate planurile baiatului s-au spulberat ca un vis. Oamenii legii au deschis dosar pentru ucidere din culpa pe numele soferului, iar dosarul se afla inca in lucru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI