Rostas Rusoaica este o tanara de 24 de ani care a fost condamnata pentru doua infractiuni identice, furt. Ea a furat de la doua persoane sume de bani ce totalizeaza 150 de lei, iar pentru fapta ei a ajuns in fata magistratilor.

Ea avea cazier si in trecut mai fusese condamnata pentru astfel de lucruri.

Judecatorii au decis ca ea sa fie condamnata, chiar daca avea in intretinere un copil de trei luni.

Femeia a povestit ca cel mai crunt moment a fost cand politistii i-au luat copilul de la san si au incercat sa ia medicamente pentru a-si opri lactatia, asta pentru a nu face complicatii ce apar in astfel de cazuri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Primul incident s-a petrecut in data de 13 aprilie 2017, atunci cand Rostas Rusoaica a primit o sentinta de arestare pentru 30 de zile, iar femeia a implorat sa fie lasata sa isi alapteze copilul chiar pe holurile judecatoriei.

De atunci a urmat un chin pentru ca ea a stat in arest, iar copilul ii era adus zilnic pentru a-l hrani. Acum, o avocata a reusit sa imbuneze un magistrat, iar acesta a decis ca Rusoaica sa fie mutata in arest la domiciliu pentru a putea sa aibe grija de copil.

Cei de la evz.ro noteaza ca, daca procurorii nu depun recurs, femeia ar urma sa se reuneasca samabata de dimineata cu familia ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si