Doi bărbați, în vârstă de 29 și 50 de ani, nu au avut pic de remușcare atunci când au abuzat de minora în vârstă de 13 ani.

Conform anchetatorilor, drama copilei a început acum 2 ani, când a fost racolată de cei doi bărbați. Aceștia au obligat-o să întrețină relații intime cu unul dintre ei, iar mai apoi a fost vândută și altor bărbați, obligând-o să se prostitueze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Își făcea temele când s-a trezit că naște! O elevă de clasa a VIII-a a devenit mamă peste noapte! "Am simțit că se udă patul!"

Aparent, fetița provine dintr-o familie dezorganizată, motiv pentru care dispariția acesteia a fost neglijată de rude.

În cele din urmă, polițiștii au aflat de drama copilei și au descins în locuințele bărbaților. Bărbatul de 50 de ani este arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cel de 29 urmează să fie cercetat sub control judiciar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si