Close sidebar
Close sidebar

Drama unei mame acuzate de rapire internationala, dupa ce a plecat cu fetita de sase ani din Italia. A mers cu fata de mana la executorul judecatoresc: "Trebuie sa dau copilul ca pe un pachet"

Drama unei mame din Romania! A mers la executorul judecatoresc cu fetita de mana ca s-o predea tatalui ei, cetatean italian

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Irina Bucur, o mama in varsta de 40 de ani din Ploiesti, a fost nevoita sa mearga la biroul unui executor judecatorsc cu fetita ei de 6 ani de mana, pentru a o preda tatalui ei, un cetatean italian.

Fetita a refuzat sa plece cu tatal ei, astfel ca procedura de executare silita a fost amanata cu 3 luni, timp in care copila a ramas alaturi de mama ei. 

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Povestea Irinei a inceput in urma cu 6 ani cand a ramas insarcinata cu Emiliano Bontempi, un cetatean italian. Lucrurile nu au mai mers intre ei si pentru ca nu erau casatoriti, autoritatile au decis sa ii dea custodie comuna.

Irina a decis apoi sa se intoarca in Romania si sa nu se mai intoarca in Italia, dupa ce a obtinut acordul barbatului, dupa ce a descoperit fotografii cu fetita dezbracata in baie.

„Eu am gasit in casa la el doi saci cu CD-uri cu filme foarte ciudate  si alte obiecte foarte ciudate. Eu le-am gasit ascunse. Ce comportament avea fata de copil? De exemplu, odata a luat o fotografie, pe care i-am facut-o eu dupa o baita, si a asezat-o pe un dulap la el in baie. Mi s-a parut foarte ciudat de ce a ales-o tocmai pe aceea dintre toate fotografiile care erau si de ce in baie.

Acum ultimul lucru...eram in pat in casa la mine, a intrat pe sub patura cu care eram invelita si a inceput sa se frece de mine si sa ma sarute cu limba. Eu am ramas blocata si in cateva secunde a trebuit sa inteleg ce se intâmpla, fara sa o sperii. Am intrebat-o ce joc este acesta si mi-a spus ca este un joc pe care il face cu tatal ei”, a povestit Irina Bucur, potrivit adevarul.ro.

Femeia a fost acuzata de rapire internationala, insa Tribunalul Bucuresti a dat o sentinta favorabila mamei. Barbatul nu s-a oprit si italianul a contestat decizia la Curtea de Apel. Pentur moment, fetita va ramane la mama.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI