Pana sa ajunga la Terapie Intensiva, Diana traia cea mai fericita perioada a vietii. Absolventa a Facultatii de Inginerie, fata in varsta de 24 de ani urma un master si visa la propria afacere. Drama tinerei a inceput pe 4 ianuarie, cand a ajuns la Spitalul Militar cu dureri groaznice de cap. Dupa o prima evaluare, medicii i-au pus diagnosticul "meningita" si au decis sa o transfere de urgenta.

In 48 de ore, starea ei s-a inrautatit atat de mult incat medicii au declarat-o in moarte cerebrala. Cu sufletul sfasiat de durere, mama sustine ca a fost anuntata abia in ultima clipa si ca oricate analize pretind medicii ca i-ar fi facut, se inseala.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia sustine ca i-a implorat pe medici sa continue tratamentul insa acestia au refuzat. Mai mult decat atat, ar fi amenintat-o ca ii deconecteaza fiica de la aparate.

De cealalata parte, reprezentantii spitalului sustin ca au fost respectate toate protocoalele medicale, iar tratamentul administrat a fost corect. In acelasi timp, doctorii au dreptul de a deconecta un pacient de la aparate daca situatia indeplineste conditiile legale prevazute de lege.

Reprezentantii spitalului sustin ca reflexele prezentate de tanara sunt reflexe spinale, care pot ramane neafectate si ca prezenta infectiei cu clostridium dificile a fost constatata la analize dupa declararea mortii cerebrale. Tanara este acum internata pe sectia de terapie Intensiva de la Spitalul Clinic Judetean Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si