Cristina are 23 de ani, abia a nascut o fetita superba, dar soarta a lovit-o in cel mai crunt mod cu putinta. A fost diagnosticata cu o forma rara de cancer, care a evoluat periculos de galopant in doar cateva luni. Nu si-a tinut inca fiica in brate, iar asta o macina si pe ea...

si pe sotul ei.

MANEA ADRIAN, SOTUL TINEREI: "S-a schimbat totul. Nu pot sa ma stapanesc acum, dar in fata ei sunt puternic. Rad, vorbesc cu ea". 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Calvarul s-a pornit cand femeia era in luna a 4a de sarcina. Atunci, a inceput sa isi faca de cap cumplita boala. Primele simptome erau asemanatoare unei raceli, asa ca nimeni nu s-a gandit la ce e mai rau.

"A inceput cu o tuse... putin apoi se accentua.. mai lua sirop... nu se puteau face investigatii, sa nu afecteze copilul", mai spune barbatul.

In luna iulie, insa, la cateva ore dupa nastere, tanara acuza dureri groaznice de cap. Atunci, medicii i-au facut un tomograf, apoi o biopsie, si i-au dat vestea teribila: sarcom alveolar de parti moi, o forma rara si extrem de agresiva de cancer.

"A avut 3-4 zile in care era leguma. Imi trecea prin cap ca nu se mai trezeste. Aveam si prognosticuri sumbre.

A fost si socul vestii", povesteste acesta.

 

Pe cea mica o ingrijeste bunica. Mama a facut sedinte de radioterapie si, apoi, chimioterapie. Grav e ca tratamentul dur a slabit-o prea tare, astfel ca doctorii s-au vazut nevoiti acum sa il intrerupa. Ca sa aiba sanse sa isi stranga pruncul in brate, Cristina trebuie sa ajunga in strainatate, unde doctorii sa o supuna unei interventii la cap si unei terapii inovative. Dar asta costa enorm. 70 de mii de euro, bani de care familia nu dispune. Daca vreti sa faceti o fapta buna, puteti dona in conturile afisate pe ecran.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si