Carabinierii au deschis ancheta în urma unei operații care a fost efectuată în mod total greșit. Victima acestei nenorociri este o moldoveancă în vârstă de 36 de ani.

Întreaga tragedie a avut loc la scurt timp după ce femeia a făcut o vizită la Spitalul Civil din Venezia, acolo unde a descoperit că are o tumoare în regiunea hipogastrică,  notează jurnaliștii de la Il Gazzettino.

Citește și: Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”

Totul a fost confirmat în urma unei tomografii computerizate, motiv pentru care pacienta a apelat la departamentul de Obstetrică și Ginecologie al Spitalului din Veneția. Moldoveanca a fost programată pentru o operație de îndepărtare a chistului și, eventual, a ovarului și a trompei din partea stângă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din nefericire, în timpul operației care a avut loc pe data de 29 noiembrie 2022, pacientei i-a fost îndepărtat și ovarul drept, care era perfect sănătos, acest lucru afectând capacitatea femeii de a concepe.

Moldoveanca nu va mai putea avea copii vreodată 

Ma mult, sănătatea ovarului drept a fost confirmată de un examen anatomopatologic, care a fost realizat tocmai pentru a verifica necesitatea îndepărtării acestuia.

Prin urmare, tânăra în vârstă de 36 de ani a rămas fără posibilitatea de a mai concepe copii vreodată.

Citește și: O profesoară și-a lăsat toată averea unui bărbat. Bărbatul îi fusese elev în urmă cu 50 de ani

Parchetul va încredința sarcina de expertiză profesorilor Massimo Piergiuseppe Franchi (specialist în Ginecologie și Obstetrică) și Giovanni Cecchetto (specialist în Medicină Legală).

Victima, asistată de avocatul Augusto Palese, și soțul ei, reprezentat de avocatul Davide Vianello Viganò, vor putea numi consilieri de încredere pentru a asista experții numiți de acuzare. Același lucru îl poate face și apărătorul persoanei anchetate.

Pentru un moment, cauzele presupusei greșeli medicale sunt necunoscute, dar este posibil să se concluzioneze că medicul a operat cu convingerea că pacienta avea o vârstă mai înaintată, post-menopauză.

Citește și: O româncă și fiul ei au plecat în Italia să muncească, iar acum sunt de negăsit. Familia cere ajutorul poliției pentru a-i găsi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si