Sally Ward, o bătrânică în vârstă de 67 de ani, este una dintre numeroasele persoane care trebuie să ia decizii dificile în gospodărie din cauza creșterii facturilor la energie electrică.

Bătrâna este bolnavă de cancer în stadiul 3 și specialiștii au sfătuit-o să se ferească de frig, deoarece chimioterapia poate provoca efecte adverse severe. mai ales la temperaturi scăzute.

Drama unei pensionare bolnave de cancer din Marea Britanie. Nu știe ce îi va pune capăt zilelor, boala sau factura care s-a triplat

Citeste si: Maia, fetiţa de 3 ani a unor români stabiliţi în Anglia a murit după ce a luat o bacterie în România: „Ne vei lipsi în fiecare zi”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Din cauza chimioterapiei, dacă mi se face frig încep spasmele/  Se simte de parcă am piese Lego blocate în gât, nu pot respira sau vorbi", a mărturisit femeia.

Citeste si: Anglia renunţă la cerinţa testării obligatorii la sosire pentru călătorii vaccinaţi

Factura la energie electrică a pensionarei valorează cât un sfert din pensia ei

În ultimul an, femeia a achitat în jur de 81 de lire sterline pe lună pentru factura la gaze și căldură, dar de la începutul acestui an, contractul acesteia se încheie și facturile au explodat.

Sally a aflat că va plăti 202 de lire, aproape un sfert din pensia ei de 800 de lire.

Bătrâna a închis casa și s-a retras în dormitor pentru a încerca să economisească bani, conform  Mirror.

,,Stau în pat cu cinci straturi de haine pe mine, dar încă am probleme cu respiraţia. Dacă fac duş, trebuie să mă grăbesc cât se poate de tare, şi gătitul a devenit un coşmar.

Când am mâinile reci, scap totul pe jos", povesteşte pensionara. ,,Stau cu ochii pe contoare în mod constant şi calculez când şi unde pot economisi câte ceva. Este îngrozitor",  adaugă femeia.

Citeste si: Un incident tragic a avut loc într-o vilă de lux la munte. Ce s-a întâmplat cu fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si