După despărțirea de iubitul său autriac, tânăra din Timișoara a început să trăiască o adevărată dramă. Bărbatul a angajat detectivi pentru a fi urmărită, ba chiar i-a montat pe ascuns camere de supraveghere.

Femeia a pus punct unei relații de patru ani

„Venea seara în spatele blocului, în zonă, unde eu locuiesc, urmărind geamurile de la intrare, urmărind casa scării să vadă cine intră și cine iese și dacă sunt singură.”,

a declarat victima.

După despărțire, femeia a început să primească amenințări și să fie șantajată.

„Menținându-mi refuzul, a început să mă amenințe. La un moment dat, chiar eram în birou și avea un cuțit la îndemână și a spus că este atât de nervos pe mine încât ar putea să bage cuțitul în mine. Tot timpul era agresiv și verbal și fizic.”, a mai declarat femeia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Câți bani trebuie să scoți din buzunare pentru ca Bogdan de la Ploiești să-ți cânte la nuntă sau botez

Femeia a descoperit microfoane și camere în casă

„Ajungând acasă, am văzut că uşa este descuiată, iar eu am camere de filmat în apartament și în acea zi m-am uitat pe ele și este domnul intrând și ieșind de la mine din apartament.

Este un sentiment pe care nu îl doresc nimănui, efectiv te privează de orice, deci nu poți să faci absolut nimic.”, susține victima.

Bărbatul nu ar fi acționat singur, ci a angajat doi detectivi pentru a o urmări.

Bărbatul și cei doi complici au fost duși la audieri și sunt cercetați, in libertate, pentru șantaj, hărțuire, violare de domiciliu și violarea vieții private. 

„În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării mai multe laptopuri, telefoane mobile, reportofoane și un GPS.”, a declarat reprezentantul IPJ Timiș, Andreia Jerdea.

Citeste si: Emma Răducanu, noul ambasador Dior


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si