Santi Cazorla, caci despre el vorbim, este dublu campion european cu nationala Spaniei, are peste 400 de meciuri jucate in primele divizii din Spania si Anglia si 77 de selectii la selectionata "Roja". In momentul ala nu s-a gandit ca totul se poate transforma in scurm, dar medicii din Anglia sunt primii care ii dau vestea proasta. "Daca vei ajunge sa iti mai poti plimba copiii prin gradina, sa zici multumesc".
Nu crede si continua sa lupte, ba mai mult, peste trei saptamani revine pe teren. "In perioada aia continuam sa joc, desi pare greu de crezut. Infiltratiile ma ajutau. Daca apucam sa ma incalzesc, duceam o repriza, apoi, la pauza, cand ma raceam, ii dadeau lacrimile de durere"
, a povestit el pentru jurnalistii de la Marca.

Citeste si: Cat costa masina cu care Cosmin Contra a facut accident! Limuzina este nemteasca si are un pret piperat!

Dupa ce a incercat toate metodele de tratament in Anglia, ajunge la medicul Mikel Sanchez, un medic din Tara Bascilor care face o descoperire uluitoare: piciorul fotbalistului fusese mancat de bacterii pe care le luase in urma unei operatii, din spital. Se vindeca, dar rana lui nu vrea sa se inchida.

"Infectia imi mancase opt centimetri din tendonul lui Achile. Mi-au rupt piciorul in doua", a mai spus Santi, care a marturisit ca daca nu era detectata, risca sa i se amputeze picorul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anul acesta, in mai, pe 29, a suferit cea dea NOUA interventie chirurgicala la picior si spera ca va fi ultima.

Cu o luna in urma a reinceput sa alerge si spera ca, dupa patru ani de chin si calvar, va reusi sa imbrace din nou tricoul celor de la Arsenal, din ianuarie.

Citeste si: Portar, eliminat la un meci dupa ce a urinat pe teren

Clubul londonez i-a prelungit contractul pana in iunie 2018, imediat dupa ce el a suferit teribila accidentare. 

Sursa Foto: marca.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si