Close sidebar
Close sidebar

Dramă uriaşă pentru deputatul PSD Liviu Pleşoianu: ”Începând de ieri, îngerul meu de aici a devenit îngerul meu de dincolo!”

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, suferă după pierderea unei rude apropiate.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu traversează o perioadă delicată pe plan familial, politicianul anunţând ieri că bunica sa a murit. ”90 de ani. O viaţă cât o Poveste. Povestea unui OM de un altruism venit parcă din alte sfere. Omul care mi-a fost stâlp de Bunătate timp de 38 de ani. Anonimul cu atât de multe clase, în plan uman, peste cohortele de impostori care invadează spaţiul public. Bunica mea.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Începând de ieri, îngerul meu de aici a devenit îngerul meu de dincolo. Începând de ieri, din respect pentru omul minunat care a fost aici şi care continuă SĂ FIE dincolo, nu îmi voi mai consuma timpul vorbind despre impostori. Voi vorbi doar despre Drumul complet diferit pe care îl propun! E timpul să se separe apele...  Fie să FIM!”, şi-a încheiat Pleşoianu mesajul emoţionant. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI