O fetiță a căzut din mers dintr-un microbuz școlar la Zalău. Micuța s-a lovit la cap și a fost dusă de urgență la spital.

Citeste si: Detalii uluitoare ies la iveala in cazul falsului ginecolog de la spitalul din Ilfov! Raluca Barsan si Roxana Dragu erau nedespartite! Ce spun colegii lor despre ele e REVOLTATOR!

După câteva ore, micuța s-a stins la spital.

Copila a căzut din microbuzul în mers după ce ușa din spate a microbuzului s-a deschis, iar fata a căzut pe șosea. Microbuzul ducea acasă copiii de la școală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Colegii fetiţei au început să ţipe îngroziţi, iar şoferul a tras pe dreapta şi a sunat la ambulanţă. Medicii au găsit-o pe micuţă într-o baltă de sânge şi i-au acordat primele îngrijiri medicale. Apoi, a fost transportată de urgenţă la spital.

Citeste si: Tată fără inimă. Și-a înecat fiicele abia născute într-un lighean și le-a lăsat mama să moară în agonie

Şoferul microbuzului şcolar a fost luat la întrebări de poliţişti, dar nici el nu şi-a putut explica motivul pentru care uşa microbuzului s-a deschis în mers.

O anchetă în acest sens continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si