Close sidebar
Close sidebar

Dramatic! O fetiță de 11 ani a murit astăzi la Zalău! A căzut în cap dintr-un microbuz școlar!

O scenă terifiantă s-a petrecut astăzi sub ochii unor copilași de numai 11 ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O fetiță a căzut din mers dintr-un microbuz școlar la Zalău. Micuța s-a lovit la cap și a fost dusă de urgență la spital.

Citeste si: Detalii uluitoare ies la iveala in cazul falsului ginecolog de la spitalul din Ilfov! Raluca Barsan si Roxana Dragu erau nedespartite! Ce spun colegii lor despre ele e REVOLTATOR!

După câteva ore, micuța s-a stins la spital. Copila a căzut din microbuzul în mers după ce ușa din spate a microbuzului s-a deschis, iar fata a căzut pe șosea. Microbuzul ducea acasă copiii de la școală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Colegii fetiţei au început să ţipe îngroziţi, iar şoferul a tras pe dreapta şi a sunat la ambulanţă. Medicii au găsit-o pe micuţă într-o baltă de sânge şi i-au acordat primele îngrijiri medicale.

Apoi, a fost transportată de urgenţă la spital.

Citeste si: Tată fără inimă. Și-a înecat fiicele abia născute într-un lighean și le-a lăsat mama să moară în agonie

Şoferul microbuzului şcolar a fost luat la întrebări de poliţişti, dar nici el nu şi-a putut explica motivul pentru care uşa microbuzului s-a deschis în mers.

O anchetă în acest sens continuă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI