Close sidebar
Close sidebar

Cazul Caracal. Dramele prin care trec părinții Alexandrei și ai Luizei

Miercuri a avut loc un nou termen în procesul în care este judecat Gheorghe Dincă. 7 martori au fost audiați, iar suspectul a stat față în față cu părinții celor două fete dispărute: Alexandra Mihaela Măceșeanu și Luiza Melencu.

Madalina Grigore,

7 martori au fost audiați [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Printre martorii citați la Tribunalul Olt s-a aflat și un bărbat care se presupune a fi prieten cu Gheorghe Dincă. Martorul citat a recunoscut că suspectul și procurorul Ovidiu Popescu au participat la nunta fiului său. 

Avocata Carmen Obârșanu a mărturist că a arătat că procurorii de la DIICOT au falsificat probele, mai exact 40 de peobe pentru a fi expertizate, iar după ce s-au adrsat experților s-a stabilit să se facă doar 3. Probele făceau referire la camera în care s-a aflat Alexandra Măceșanu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: „Monstrul din Caracal” este acuzat de o nouă faptă penală. Gheorghe Dincă vrea să scape de pedeapsă

Continuă procesul

Avocatul Aurel Moldovan a declarat că procesul va mai avea câteva termene, iar până la finanul anului vor fi audiaț toți martorii.
„Urmează în continuare să se audieze și alți martori. Este departe de a se afla adevărul în această cauză, dar sperăm că până într-un final, când vom pune concluzii pe fondul cauzei, să știm ceva.

Deocamdată suntem în plină desfășurare de activități ale cercetării judecătorești și urmează să clarificăm cumva lucrurile. Mai sunt cel puțin 20 de martori de audiat în această cauză apoi reiterăm discuțiile privind refacerea rapoartelor de expertiză”, a afirmat avocatul.

Ce se va întâmpla cu procesul

Citeste si: Informație de ultimă oră- Înregistrări audio din închisoare cu Gheorghe Dincă

„Ei știu în realitate ce s-a întâmplat cu fetele și tot timpul această judecătoare fuge de responsabilitate, încearcă pe toate căile posibile să ne anuleze toate cererile pe care le formulăm prin doamna avocat”, a declarat Stelian Iordache.

Următoarea înfățișare are loc pe 6 octombrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI