Nicusor Iordan, artistul in grija caruia a ramas fiica lui Aurelian Preda, trece prin momente grele. Barbatul este in doliu, dupa ce un membru al familiei sale a murit. Artistul si-a pierdut bunica. Anuntul trist a fost facut chiar de el pe pagina sa de socializare.

„Ziua de azi ne-a adus multa tristete in sanul familiei noastre. S-a mutat la Ceruri si cea dea doua bunica, bunica Garoafa! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace mamaie!”, a scris Nicusor Iordan.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ana-Maria Rosa a ramas in grija artistului. El si regretatul interpret Aurelian Preda au fost buni prieteni. Nicusor Iordan se ocupa ca Ana-Maria sa invete bine la liceu. De asemenea, el o ajuta sa-si continue cariera muzicala. Relatia lor este una speciala, spun ei.

Tanara il considera ca pe un al doilea tata. In urma cu ceva timp, chiar adolescenta spunea: „Nicusor este ca un al doilea tata.

Bineinteles ca nimeni n-o sa-l poata inlocui pe tatal meu, insa el este intr-adevar ca un al doilea tata. Nu am decat sa-i aduc multumiri din suflet.”, a declarat fiica lui Aurelian Preda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si