Close sidebar
Close sidebar

Dreptate cu pumnul. Un copil din Mehedinti, snopit in bataie de tatal unui coleg de scoala

S-a certat cu fiul sau, asa ca si-a spus ca ar fi cazul unei corectii. Tatal unui baiat din Mehedinti a snopit in bataie un coleg de-al acestuia, cu care copilul avusese niste neintelegere in clasa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul s-a dus direct la baietel si l-a amenintat. Apoi l-a prins de haine si l-a aruncat la un metru distanta. Copilul a cazut ca secerat si n-a apucat sa spuna nimic in apararea lui, informeaza B1 TV.

Scenele dure s-au derulat pe ulitele satului Orevita Mare, din judetul Mehedinti.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul de 32 de ani este filmat cu un telefon mobil in timp ce ii aplica corectia baiatului, in prezenta a inca doua persoane. intai il injura si ameninta, iar apoi il prinde de haine, fara ca victima sa poata reactiona in vreun fel.

Dupa ce crede ca s-a facut inteles, barbatul il impinge, iar copilul se prabuseste la pamant. Baietelul se afla in grija unei bunici, pentru ca parintii lui sunt despartiti. Femeia a depus deja plangere la politie dupa ce a aflat ca imaginile au ajuns pe internet.

Agresorul a fost identificat de politie, dar e de negasit deocamdata. Pe numele sau s-a deschis un dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI