Close sidebar
Close sidebar

Dreptate in cazul tinerei de 23 de ani, moarte dupa ce a fost abuzata de 6 barbati in autobuz. Ce a decis instanta

Dreptate in cazul tinerei de 23 de ani care si-a pierdut viata dupa ce a fost abuzata de 6 barbati intr-un autobuz. Cazul ei a starnit proteste la nivel international si a atras atentia asupra ororilor la care sunt supuse femeile din India.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Instanta indiana a decis definitiv si irevocabil ca violatorii tinerei de 23 de ani, care si-a pierdut viata in urma agresiunilor suferite, sa fie executati.
Unul dintre cei sase barbati s-a sinucis in inchisoare, iar ceilalti cinci facusera apel la decizia judecatorilor din anul 2013.

Vineri, instanta din India a decis ca patru dintre cei cinci agresori sa fie executati pentru fapta sa. Cel de-al cincelea era minor in momentul savarsirii faptei si a fost inchis intr-un centru pentru infractori juvenili. Decizia a fost primita cu aplauze de catre rudele fetei care se aflau in sala de judecata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Incidentul ingrozitor a avut loc in anul 2012, cand tanara de 23 de ani se afla intr-un autobuz alaturi de prietenul sau. Cei sase barbati, printre care si soferul autobuzului, au violat-o pe tanara sub privirile ingrozite ale prietenului ei, care nu a putut sa o ajute.

Apoi, agresorii au luat o bara de metal si au inceput sa ii loveasca cu cruzime pe cei doi tineri pe care i-au abandonat pe marginea drumului.

Tanara de 23 de ani a murit la scurt timp. Acest caz, de o gravitate extraordinara, a starnit un val de proteste in India, oamenii dorind sa atraga atentia asupra ororilor la care sunt supuse femeile din aceasta tara, in care foarte rar agresorii sunt pedepsiti.

"Sunt multumita de decizia instantei. Astazi sunt fericita", a declarat mama victimei vineri.
"Nu este doar o victorie pentru familia mea. Este o victorie pentru fiecare femeie din aceasta tara", a declarat tatal tinerei moarte.

In fiecare zi, 50 de cazuri de violente si agresiuni la adesa femeilor sunt inregistrate in India, tara in care in anul 2015 au fost inregistrate 34.000

de violuri si 84.000 de femei au fost agresate sexual, relateaza Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI