Un avocat din Franța a declarat că va depune plângere la Curtea Penală Internaţională, sub acuzațiile de crimă de război, genocid și crime împotriva umanității, pentru a ajuta familiile victimelor din războiul Israel-Hamas.

Pe numele său Francois Zimerv, avocatul francez a mărturisit că va lupta pentru a aduce dreptate în familiile victimelor care și-au pierdut viața în războiul desfășurat în Orientul Mijlociiu.

Plângerile efectuate către Curtea Penală Internaţională sunt realizate în numele a nouă familii israeliene, care au avut victime în atentatul din 7 octombrie de la festivalul de muzică din Israel.

Francois Zimeray

Se cere dreptate pentru victimele israeliene la Curtea Penală Internaţională

Francois Zimeray, avocat de origine franceză, a declarat că va cere dreptate pentru nouă familii israeliene distruse de războiul desfășurat între Israel și gruparea teroristă Hamas.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avocatul francez a mărturisit că plângerile vor fi îndreptate către Curtea Penală Internaţională pentru acuzații deosebit de grave, precum crimă de război, crimă împotriva umanității și genocid.

Francois Zimeray atacă gruparea teroristă Hamas la Curtea Penală Internaţională și cere un mandat de arestare pentru liderii grupării teroriste, relatează presa din Franța.

Citește și: Fiul fondatorului Hamas dezvăluie strategia înfiorătoare a grupării: "Metoda Hamas este de fapt de a vărsa sânge uman și de a ucide vieți omenești, pentru a lăuda ideologia"

"Să se ia în considerare oportunitatea emiterii unui mandat internațional de arestare împotriva liderilor Hamas, care au executat un proiect genocid asumat de autorii săi. În fața negaționismului în timp real, adevărul trebuie apărat, aceste atrocități trebuie cunoscute și înscrise în memoria colectivă", ar fi declarat Francois Zimeray, despre masacrul din data de 7 octombrie, realizat de Hamas.

Cele nouă familii reprezentate de Francois Zimeray la Curtea Penală Internaţională au suferit pierderea celor dragi la festivalul 'Tribe of Nova', ținta primului masacru Hamas, cel care a declanșat războiul.

Curtea Penală Internațională

Curtea Penală Internațională

[Sursa foto: istockphotos]

Curtea Penală Internaționala este autoritatea de justiție mondială care se ocupă cu rezolvarea crimelor de război, crimelor împotriva umanității și a genocidului. Curtea Penală Internațională acționează în vederea abolirii celor mai grave atrocități cu care se confruntă omenirea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si