Drob din organe de miel. Secretele celui mai iubit preparat de pe masa de Paște 2021
Drob din organe de miel - un preparat delicios care este nelipsit de pe masa de Paște 2021. E un preparat complex care are câteva secrete. Iată cum se prepară corect drobul de miel.
* Organe de miel (ficat, plămâni, inimă şi rinichi)
* Verdeţuri din belșug (ceapă verde, mărar, pătrunjel, usturoi verde)
* Ouă crude.
* Prapore de miel sau foaie de plăcintă.
Cum se prepară drobul din organe de miel
Un kilogram de organe (ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină) 150 g de ulei 2 cepe mari 6 ouă mari crude 3 legături de ceapă verde 3 legături usturoi verde 1 prapur de miel sau foi de plăcintă 2 legături pătrunjel 2 legături mărar sare şi piper
Înainte de toate, trebuie să speli foarte bine organele sub un jet puternic de apă rece. Le pui apoi la fiert aproximativ o oră. Le scurgi bine de apă.
Acume există două variante: fie le dai prin mașina de tocat, fie le tai mărunt cubulețe. Toci mărunt și ceapa și usturoiul verde, pătrunjelul.
Secretul drobului de miel
Le amesteci pe toate într-un castron mare și apoi adaugi și ouăle crude.
Se condimentează după gust și se omogenizează compoziția.
Într-o tavă unsă cu puțin ulei puneți prapurele sau foile de plăcinte. Apoi puneți compoziția. Se acoperă cu altă foiae de plăcintă sau cu prapurul de miel. Se unge pe deasupra cu ou crud și se adaugă, dacă doriți, și semințe de mac, susan.
Se bagă la cuptor. În aproximativ o oră, deliciosul drob din organde miel va fi gata!