Close sidebar
Close sidebar

Drogați în biserică. Un preot a folosit marijuana în loc de tămâie

Preotul paroh şi enoriaşii unei biserici din Italia au ajuns la spital după ce în loc de tămâie s-a folosit marijuana.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incidentul a avut loc într-o parohie din Chieti, potrivit Il Giornale. După slujbă, toţi cei care au participat- atât credincioşii, cât şi preotul- au ajuns la spital, acuzând ameţeală şi halucinaţii.

Drogați în biserică. Un preot a folosit marijuana în loc de tămâie

Medicii le-au făcut analize iar rezultatul a fost surprinzător: intoxicaţie cu JWH-122, o substanţă sintetică similară cu marijuana care poate fi comandată chiar şi online.

A fost declanşată o anchetă iar primele informaţii arată că un grup de tineri din parohie ar fi făcut o farsă, înlocuind tămâia din biserică cu marijuana stintetică. Când preotul a aprins substanţa, micul lăcaş de cult s-a umplut de fum iar cei care participau la slujbă s-au drogat fără voia lor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autorii acestei farse sunt acum căutaţi în localitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI