Medicii trag un puternic semnal de alarma. Adolescenti minori si tineri cu varste fragede ajung la spital cu simptome extrem de grave dupa ce au consumat substante psihotrope. Specialistii vorbesc despre un drog de sinteza, pe care l-au denumit Zombie dupa efectele pe care le produce.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Numarul tinerilor care consuma aceste stupefiante este in crestere. Specialistii ii pot ajuta pe consumatori doar daca acestia o cer.
Medicii spun ca lunar ajung aici, la Spitalul Judetean din Oradea, in medie 25 de pacienti sub influenta stupefiantelor. Vorbim despre tineri cu varste cuprinse intre 14 si 30 de ani. Marea majoritate refuza internarea si ajutorul de specialitate.

Scene le fel de socante au fost surprinse acum doua zile tot la Oradea, pe un bulevard intens circulat. Atunci doi tineri sub influenta substantelor psihoactive au zacut in agonie pe trotuar. Imagini similare au fost surprinse si in Iasi, Bacau si Baia Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si