Doi tineri au fost filmaţi în timp ce se deplasau haotic prin oraş şi nu păreau deloc lucizi în ceea ce fac. Se pare că cei doi se află sub influenţa deja celebrului drog zombie, drog ce a început să fie din ce în ce mai la modă în România.

În filmare se poate vedea cum cei doi tineri merg bizar, ezitant, cu mânile atârnând pe lângă corp şi cu genunchii îndoiţi, ca nişte veritabile personaje din filmele cu zombie, morţii vii.

"Era ceva halucinant, cum făceau… Au traversat strada şi păreau că sunt în altă lume, nu ştiu cum să vă explic…", a comentat cel care a făcut publică, pe Youtube, filmarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Drogul este interzis în majoritatea ţărilor, SUA introducând substanţa în lista stupefiantelor foarte periculoase în anul 2013, iar Marea Britanie în 2016. Este pe lista substanţelor halucinogene interzise şi în România, deţinerea şi folosirea lui fiind pedepsită, însă oficial la noi nu a fost descoperit niciun caz de trafic sau de consum.

"Zombie" este bazat pe substanţa halucinogenă K2, care reproduce efectele THC (tetrahydrocannabinol – o substanţă psihoactivă din marijuana).

Induce stari de paranoia, anxietate, atacuri de panica si episoade psihotice, potrivit specialiştilor. Cu alte cuvinte, faza de letargie surprinsă în filmare este doar un aspect al ingerării drogului, după câteva zeci de minute instalându-se furia, agitaţia, agresivitatea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si