Polițiștii și procurorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și a D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Alba Iulia au investigat o persoană suspectată de trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Tânărul în vârstă de 32 de ani a ridicat coletul cu un buletin fals

La data de 9 mai curent, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T.

– Serviciul Teritorial Alba Iulia au prins în flagrant un bărbat de 32 de ani din Râmnicu Vâlcea în timp ce încerca să ridice un pachet de la o companie de curierat din județul Alba, în care se găseau 400 de grame de cocaină.

Citește și: 16 percheziţii, într-un dosar ce vizează suspiciuni de corupţie în atribuirea unor contracte de achiziţii publice

Bărbatul era cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Bihor a atacat cu cuțitul un om al străzii. Acesta a acționat împreună cu un complice

Potrivit investigațiilor, se pare că drogurile au fost trimise din Spania, iar individul care a ridicat coletul a folosit un buletin fals pentru a se identifica.

Citește și: VIDEO- Apariție de senzație la Registrul Auto Român Iași! Un român a adus maşina Prinţesei Anne la inspecția tehnică periodică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si