„În cursul zilei de ieri, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în serviciul de patrulare, a identificat în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanțe interzise asupra lor.

Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină”, au transmis miercuri, 20 septembrie, autoritățile din Timișoara.

Drogurile fac ravagii printre adolescenți. Doi elevi au fost prinşi cu substanțe interzise la ei. Totul a avut loc în curtea unui liceu din Timișoara

Minorul identificat de jandarmi nu este elev la liceul respectiv

Minorul în vârstă de 16 ani, care nu era elev în liceul cu pricina, a fost găsit în posesia celei mai mari cantități de substanțe interzise, având asupra sa și un cântar electronic. El a declarat că a procurat acele substanțe pentru o petrecere la care urma să participe și că a oferit un plic cu substanțe unui prieten cu care se afla atunci când au fost identificați de către jandarmi.

Celălalt tânăr, în vârstă de 18 ani, care avusese în trecut o pedeapsă cu închisoarea și fusese eliberat condiționat, a afirmat că a cumpărat substanța din curiozitate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Drogurile fac ravagii printre adolescenți. Doi elevi au fost prinşi cu substanțe interzise la ei. Totul a avut loc în curtea unui liceu din Timișoara

Citește și: EXCLUSIV: Dependența de droguri, alarmă la ușa școlilor românești/ Bogdan Curelea: ”Ar putea fi ultima șansă pentru statul român de a salva o întreagă generație de tineri care se află în pragul dezastrului”

Amândoi au fost escortați de către jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru a fi supuși procedurilor legale, iar autoritățile competente au fost informate în vederea desfășurării ulterioare a investigațiilor.

Liceul unde a avut loc descoperirea dispune de personal de pază insuficient, mai exact un 1 portar pentru întreaga clădire, direcțiunea școlii a decis ca poarta de acces în curte să fie permanent încuiată. Mai mult, direcțiunea școlii a transmis că, în situația în care este nevoie de acces pentru zona în care se lucrează la clădire, se va lua direct legătura cu personalul școlii.

Citește și: "M-au obligat să privesc operația prin cezariană și am dezvoltat o boală psihotică". Un bărbat cere despăgubiri uriașe de la spitalul unde a născut soția sa

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si