Drona militară s-a prăbușit în curtea localnicului. Cetățeanul din Dumitra le-ar fi precizat poliţiştilor că aparatul de zbor are însemne ruseşti  și aproximativ un metru.

Citeste si: Un jurnalist a fost ucis la Irpin. Protestele continuă în Rusia

Drona a căzut de curând în curtea omului din Dumitra, județul Bistrița Năsăud. Bărbatul spune că aparatul de zbor de aproximativ un metru și ar avea însemne rusești.

Cine a trimis, de fapt, aparatul de zbor?!

Oamenii legii care au ajuns la faţa locului au confirmat prezenţa dronei şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zbor neautorizat. Anchetatorii spun că aparatul de zbor nu are inscripţii şi sunt verificate toate radarele din zonă pentru a vedea pe unde a trecut.

dronă rusească căzută la bistrița năsăud

Dronă - căzută la Bistrița Năsăud.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Un oraș din Ucraina o să dispară de pe hartă. A fost distrus în totalitate

Poliția a anunțat că aparatul pare că este utilizat de amatori pentru fotografii și nu are un revervor pentru a se putea deplasa pe o distanţă mare.

O altă dronă care a traversat România s-a prăbușit în Croația

O dronă care a plecat din Ucraina și a traversat România s-a prăbușit în Zagreb, capitala Croației. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Citeste si: Nicolae Ciucă: „Este nevoie mai mult ca oricând ca cetăţenii noştri să fie protejaţi de efectele militare, sociale şi economice ale agresiunii din Ucraina”

Obiectul aerian de dimensiuni reduse, de tip aeronavă fără pilot, dronă, a zburat în spațiul aerian național pentru o perioadă de timp foarte scurtă, sub trei minute.

Citeste si: EXCLUSIV! Povestea Tatianei, o profesoară în vârstă de 70 de ani, care a fugit a doua oară de război! S-a despărțit în lacrimi de nepoții și elevii săi: „Trei zile am făcut pe drum”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si