Rusia a doborât două drone ale Ucrainei. Potrivit autorităților ruse, dronele au fost doborâte în spațiul aerian din districtul Istrinskii și districtul Șebekino, din regiunea Belgorod, aflată la granița dintru Rusia și Ucraina.

Dronele ucrainene survolau la granița dintre Ucraina și Rusia

În noaptea de vineri spre sâmbătă, apărarea aeriană a Rusiei a reușit să doboare două drone ucrainene, care survolau deasupra regiunii Belgorod, mai exact, în districtul Istrinskii și districtul Șebekino.

Potrivit primarului capitalei regiunii rusești, Serghei Sobian, una dintre cele două drone a fost doborâtă pentru că se îndrepta spre Moscova.

”În această noapte, forţele de apărare aeriană au distrus o dronă în apropiere de Moscova, în districtul Istrinskii. Nu există nici victime şi nici pagube. Serviciile de urgenţă se află la faţa locului”, a declarat, primarul Serghei Sobian, într-o postare pe Telegram.

A doua dronă ucraineană se pare că a fost doborâtă în această dimineață, în districtul Șebekino. Anunțul oficial al doborârii celei de-a doua dronă din Ucraina a fost făcut într-un comunicat de către Ministrul rus al Apărării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta a anunțat pe Telegram atacul ucrainean, denunțându-l drept un atac terorist.

”O tentativă a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu o dronă împotriva unor instalaţii pe teritoriul rus a fost împiedicată”, a scris pe Telegram, Ministrul de Apărare.

Apărarea aeriană rusă este în alertă cu privire la dronele din Ucraina

Apărarea aeriană rusă este în alertă cu privire la dronele din Ucraina

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: VIDEO- Masacru la Cernihiv. Rușii au atacat cu rachete în timp ce oamenii mergeau la biserică: „O sâmbătă obişnuită, pe care Rusia a transformat-o într-o zi de durere şi pierdere"

Conflictul dintre Rusia și Ucraina, prezent la granița României

În noaptea de 23 august, rușii au atacat, cu drone de tip Shaded-136, portul Ismail. Acesta este situat pe malul Dunării, la 20 kilometri de Tulcea. 

În noaptea de marți spre miercuri,  forțele rusești au atacat granița României. Mai multe aparate kamikaze de tip Shaded-136, fabricație iraniană, au lovit infrastructura care este dedicată producției și transferului de produse exportului, potrivit  Digi24.ro.

De asemenea, atacurile au avut loc și în Moscova, unde au fost doborâte trei drone, potrivit rușilor. Una dintre ele a lovit o clădire din centrul Moscovei.

Citește și: O clădire din Moscova a fost atacată de drone ucrainene. Explozia a fost auzită în cartierul de afaceri al orașului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si