Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginile vin de pe Valea Prahovei, din dreptul localitatii Posada, unde ploile torentiale aproape ca au blocat drumul spre statiunile montane. Ruperea de nori a dezlantuit suvoaiele de apa din munti, care au navalit cu furie pe carosabil.

Viiturile au carat totul pe carosabil, iar traficul a devenit....extrem de dificil. Pe langa interventia angajatilor de la drumuri a fost nevoie si de cea a politistilor de la rutiera. Numai ca.....nici ei nu stiau ce sa mai faca!

Greu de crezut ca soferii observa indicatiile lor, de pe margine. Nici ei nu cred asta!

A fost rupere de nori si la Sinaia.

Oamenii sunt disperati! Se uita cu groaza la paraul Izvorul Dorului, care surpa malul canalului si se roaga ca apa sa nu le ajunga in case.

"A venit foarte multa apa si n-avem ce face. Am desfacut gardul de aici. si totul se intampla numai din cauza acestui stalp de la gaze. Toata apa bate spre noi si ne daramam aici. Uitati-va cum pica!"


Aseara, circulatia de pe Valea Prahovei a fost blocata pe mai multi kilometri.

Precipitatiile au dezlantuit panica si in judetul Gorj. O viitura venita pe paraul Susita, la iesirea din localitate a luat doua autoturisme si a distrus santierul uneri firme de constructii.
Mai multi muncitori care lucrau la Centura ocolitoare a Municipiului Targu Jiu erau urcati pe schela cand au vazut in amonte cum vine viitura, asa ca au fugit alarmati din calea viiturii.

"In 3 minute! ati avut timp sa fugiti? oamenii au putut sa coboare de pe schela. Inteleg ca cineva a fugit dupa o masina, ca sa o scoata din apa. da, o masina a fost scoasa, una a ramas in apa."


Cand ploile s-au mai domolit, oamenii au incercat sa scoata si cea de-a doua masina din apa.

Cu un cablu in mana, un barbat incearca sa-l prinda cumva de autoturismul aproape inghitit de ape. Inoata pana la masina, apoi se urca pe capota si...leaga cablul. Un coleg reuseste sa-l traga pana la urma cu un excavator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si