Close sidebar
Close sidebar

Drumuri închise din cauza poleiului. Ce a transmis Centrul Infotrafic

Un sector din Autostrada A 1, în judeţul Sibiu, a fost înschis, duminică seară, din cauza poleiului, a transmis Centrul Infotrafic.

Diana Bostan,

Drum cu polei

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea rece a dat bătai de cap autorităților, după ce mai multe drumuri au fost închise din cauza zăpezii, dar și polei ului.

Un sector din Autostrada A 1, în judeţul Sibiu, a fost înschis, duminică seară

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe A1 Sibiu – Deva, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei) administratorul drumului a impus închiderea totală a traficului pe ambele sensuri, între km 225  întrare/ieşire  A1- DN7 şi 237 nod rutier mun Sibiu”, a transmis Centrul Infotrafic.

Citește și: Mașini înzăpezite în Neamț. Ce drumuri naționale sunt închise din cauza zăpezii- LISTA actualizată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să aibe mașinile echipate cu anvelope de iarnă, să reducă semnificativ viteza, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculele dinainte, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor pentru reducerea vitezei. 

O adolescentă de 14 ani a murit în urma unui acicdent rutier 

Pompierii au intervenit duminică seară, la un accident rutier ce a avut pe DN 1, în localitatea Bucea, comuna Negreni. 

Citește și: VIDEO-Drumuri închise, sute de mașini blocate în zăpadă- LISTA completă de la Centrul Infotrafic

Adolescenta de 14 ani a fost găsită inconștientă de către echipele medicale, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta a decedat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI