Close sidebar
Close sidebar

Drumurile si autostrazile din Romania, paradisul hotilor - Aici se fura ca in codru, dar nimeni nu angajeaza agenti de paza - Explicatia oficialilor... halucinanta

Ce faci cand te calca hotii? Iti amintesti de vorba romaneasca- paza buna trece primejdia rea! Aceasta logica simpla nu prinde insa si la administratorii autostrazilor romanesti. Desi se fura ca in codru, nimeni nu s-a gandit sa angajeze o firma de paza.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nimeni nu mai stie numarul hotiilor si vandalizarile de pe autostrazile care leaga Bucurestiul de Constanta si Pitesti. Administratorii autostrazilor nu stiu sa vorbeasca decat despre furturi cand li se cer explicatii. Nu ne credeti?

Garduri rupte sau furate pe kilometri intregi, dar nimeni nu pare sa ia vreo masura. De ce s-a ajuns aici? "Nu putem estima o suma din cauza factorului uman implicat, respectiv eventualele furturi sau vandalizari care pot aparea in viitor." , spun cei de la CNAIR.

Gaurile din gardul de protectie au permis aparitia unei specii noi, unica in lume. Pe banda de urgenta stau vanzatori ambulanti.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vrei sa folosesti telefonul de urgenta? Ghinion. Ai sanse sa dai de unul defect, inca o dovada a furturilor si vandalizarilor. "Procesul este unul anevoios din cauza furturilor si vandalizarilor sistematizate ale retelei de fibra optica subterana.", vine imediat raspunsul.

SI PAZA, UNDE E PAZA?

Toate problemele si lipsurile de pe autostrazi pun in pericol viata soferilor.

Daca te calca hotii o data, e clar. Nu vrei sa se mai repete! Ei bine, in aceeasi situatie sunt si ceid e la Compania de Autostrazi. Hotii, ii tot viziteaza. Asa ca se fac analiza, si... Pai, nu e mai simplu sa semneze un contract cu o firma de paza?

Pentru autostrazile 1 si 2 nu exista contracte de paza.

Autoritatile promit ca vor lua masuri abia anul acesta. Doar ca promisiuni am tot auzit...
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI