Dubla crimă a fost comisă duminică după-amiază în zona bisericii din satul Drăghici, comuna Mihăești. Băiatul a fost găsit primul, căzut pe stradă, cu capul într-o baltă de sânge. Cadavrul copilului prezenta leziuni în zona capului, iar corpul femeii a fost descoperit ulterior, chiar în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât. 

Citeste si: Accident rutier în Argeş: Şase persoane au ajuns la spital

Cel care a anunțat la numărul unic de urgență 112 crima îngrozitoare a fost preotul din sat, relatează presa locală.

Dublă crimă în județul Argeș

Imediat după comiterea faptei, autorul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fugit, se pare că intenția de a se sinucide. A fost prins de polițiști în clipa în care își provoca tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cadavrul unui bărbat de 71 ani, găsit în râul Moldova

Oficialii spitalului argeșean au anunţat duminică seara că pacientul a intrat în operaţie, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.  

Care este motivul crimelor

Potrivit Ziar Obiectiv, bărbatul ar fi fost cuprins de gelozie și a vrut să se răzbune pe fosta concubina. El a așteptat-o pe femei să vină la biserica din localitate, unde au avut un schimb dur de replici.

După câteva minute, ar fi înjunghiat-o pe femeie, iar băiatul a încercat să fugă, dar a fost prins de bărbat la după ce a ieșit pe poartă și l-a dat cu capul de asfalt până copilul si-a dat ultima răsuflare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si