Apar noi detalii din dosarul procurorilor care anchetează dubla crimă de la Iaşi. Criminaliștii au refăcut traseul lui Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect, iar în baza probelor strânse investigatorii au tras concluzia că acesta ar fi fost implicat în uciderea lui Youssef Jniyah și a prietenei sale, Ioana Vanesa Burlacu.

Citeste si: Incredibil ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu în urmă cu trei ani

Dubla crimă de la Iași- ce au văzut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Anchetatorii au constatat că principalul suspect, studentul marocan de 20 de ani, a fost în casa victimelor în noaptea crimei, a avut loc o încăierare și și-a schimbat hainele înainte să plece, potrivit Realitatea TV.

Conform informațiilor din dosarul penal, Ahmed Sami El Bourkadi a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce pleca de la locația crimei. El a plecat la aproximativ o oră după ce victimele nu au mai putut fi contactate pe rețelele de socializare.

Mai mult, conform dosarului, studentul marocan era îmbrăcat cu alte haine decât cele pe care le purta când a intrat în casă.

Citeste si: Un bărbat din Iaşi, dispărut de câteva zile, a fost găsit mort într-o fântână

Detaliul vestimentar suspect în cazul studentului marocan

„Acesta este surprins de camerele de supraveghere din scara locuinței sale și din apropierea locuinței persoanei vătămate în jurul orei 18.00. Acesta are în partea superioară a corpului un hanorac cu glugă de culoare roșie, vizibil de sub geaca de iarnă.
Acesta avea în mână un recipient tip tub, folosit pentru pulverizarea/introducere substanțe în narghilea pentru inhalare.
Diferențele de vestimentație sunt semnificative, respectiv nu se mai observă gluga roșie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurți, nu lungi ca atunci când se deplasa către victime.
Rezultă că, în intervalul critic, din noaptea de 8 spre 9 decembrie, suspectul a fost prezent la locuința celor două victime, a plecat de acolo îmbrăcat diferit, a revenit, apoi a intrat și ieșit în mod repetat din scara blocului său ”, se arată în documentele din dosarul penal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Mario, copilul omorât de bunică, va fi înmormântat în România: „Familia este în grija noastră”

Anchetatorii analizează și semnalmentele unui alt suspect descrise de un ofițer

În urma unei declarații făcute de un ofițer care locuiește în cartierul Moara de Vânt, locul unde a avut loc dubla crimă, anchetatorii analizează ipoteza existenței unei alte persoane care ar putea fi suspectă.

Potrivit informațiilor, ofițerul ar fi descris o persoană pe care a văzut-o în curtea vilei. Pornind de la această declarație, s-a vehiculat că ar mai fi vorba de un alt suspect.

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV| Ce a cerut din spatele gratiilor Ahmed Sami el Bourkadi, marocanul suspectat că a ucis doi studenți în Iași

Ahmed Sami el Bourkadi  se află în continuare în arest și  susține că este nevinovat.

Citeste si:  Marocanul anchetat în cazul dublei crime de la Iași face declarații șocante: „Nu mă întorc acolo, e un câine rău!”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„În cadrul dosarului au fost audiate zeci de persoane. Acesta a susținut că, pe data de 9 decembrie 2021, pe aleea de acces către vila din Moara de Vânt a văzut un bărbat îmbrăcat cu o haină de culoare închisă, cu glugă prevăzută cu puf sau blană, pantaloni maro sau kaki largi” a precizat una dintre sursele din anchetă.

Ofițerul ar mai fi spus că individul care se afla în acel moment lângă vila din Moara de Vânt avea o constituție robustă și trăsături care nu seamănă cu cele ale studentului suspect.

Sursele susțin că același bărbat ar fi fost văzut de două ori în cursul zilei de 9 decembrie 2021, o dată la prânz și încă o dată după-amiaza. Descrierea făcută de ofițer conduce către o altă persoană, nu spre studentul canadian de origine marocană care este considerat principalul suspect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si