O femeie în vârstă de 47 de ani și fiica acesteia, dintr-o comună din județul Botoșani, au fost găsite decedate, cu urme de arsuri pe corp. Pe trupul femeii a fost observată și o tăietură.

Oamenii legii au anunțat că în custodia lor se află un suspect, bărbatul care ar fi comis faptele oribile. Din primele informații culese de jurnaliștii locali, principalul suspect este chiar tatăl fetiței de 14 ani.

Acesta și-ar fi alungat soția și fiica de acasă după ce a avut o discuție mai tensionată cu femeia.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din comuna Manoleasa, este posibil să fie un incendiu, întrucât iese fum dens. Echipajul direcţionat la faţa locului a identificat locuinţă la care făcea referire apelantul, iar în interior, au fost identificate două persoane, o femeie, de 47 de ani şi o minoră, de 14 ani, decedate, care prezentau arsuri la nivelul corpului.

De asemenea, femeia prezenta o plagă tăiată la nivelul părţii superioare a corpului. În camera în care se aflau victimele, a fost descoperit un recipient din metal, în care erau resturi carbonizate”, a transmis Poliţia Judeţeană Botoşani.

Citește și: O femeie, voluntară în ambele războaie, face dezvăluiri impresionante: „În Ucraina am salvat vieți. În Israel am adunat cadavre”

Principalul suspect, tatăl copilei

Oamenii legii au în custodie pe persoana bănuită de faptele oribile. A fost deschis un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Monitorul de Botoșani, principalul suspect ar fi chiar soțul femeii și tatăl copilei de doar 14 ani. Bărbatul le alungase pe cele două de acasă, după ce ar fi avut o discuție mai aprinsă cu femeia.

După conflict, femeia și fiica sa se refugiaseră la mama acesteia. După câteva zile, femeia le-a cerut părinților ei să plece, iar apoi ea și fiica sa s-ar fi adăpostit mai mult timp într-o casă părăsită, în apropierea locuinței bunicii copilei.

La un moment dat, bătrâna a observat că iese fum din casa în care cele două se refugiaseră și a solicitat ajutor.

Sursa citată anterior precizează că prima dată s-a crezut că cele două au murit intoxicate, deoarece în camera în care acestea se aflau au fost găsiți știuleți de porumb arși într-un lighean metalic.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O persoană a murit, iar alte 12 au fost grav rănite, după ce un autobuz a fost proiectat într-o clădire. Scene de coșmar în Seattle

Apoi, pe trupul femeii a fost observată o tăietură, mai precis, în zona gâtului.

Bărbatul, care este principalul suspect în acest caz, are vârsta de 53 de ani. În urma audierilor, anchetatorii vor decide măsura preventivă în privința acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si