Răzvan Butuc ar fi intrat în locuința victimelor, pe care le cunoaștea și ar fi spus că vrea să dea un telefon unui prieten însă a luat un cuțit din bucătărie și l-a înjunghiat mortal pe Radu Șipoteanu (50 de ani), după care a lovit-o cu pe mama acestuia, Elena Șipoteanu, care a căzut și s-a lovit cu capul de colțul unui pat din cameră.

„Văzând că victimele nu mai reacţionează, a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat.

A revenit în seara aceleiaşi zile şi, folosind cheile sustrase, a intrat în locuinţa victimelor şi a sustras primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil și un pachet de ţigari marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a comis fapta, principalul suspect a intrat zilnic în camera în care se aflau victimele și a sustras mai multe bunuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si