Sâmbătă seara, Inspectoratul pentru Poliție Județean Bacău a fost sesizat, prin apel la 112, că în localitatea Gioseni un bărbat a înjunghiat mortal o femeie de 35 de ani și o fetiță de 10 ani.

Citeste si: Doctoriță din Austria, amenințată de anti-vacciniștii COVID-19, găsită moartă în cabinet

Potrivit presei locale, sora de 12 ani a fetiței a reușit să scape și să fugă la vecini, de unde a apelat numărul de urgență.

La scurt timp după dubla crimă, bărbatul s-a sinucis.

Citeste si: VIDEO- O mamă a fost ucisă de fiul de 15 ani. Băiatul era supărat pentru că femeia l-a părăsit pe tatăl aflat în închisoare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Circumstanțele tragediei sunt încă neclare. Este suspectată o relație de gelozie între bărbat și femeie, care era soția vărului său.

crima gioseni

Primele imagini cu femeia ucisă și criminalul cu care era înrudită

[Sursa foto: Antena 3]

Cum s-a produs tragedia din județul Bacău

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că femeia de 35 de ani era mama fetei de 10 ani, iar bărbatul era rudă cu cele două. Deocamdată, nu se cunoaşte motivul gestului bărbatului.  

Citeste si: Un avocat brazilian a fost ucis de un român. Tragedia a avut loc într-un club din Portugalia: „A murit singur într-o altă țară, unde își căuta visul“

"La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o minoră de 10 ani, ambele decedând.

Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

 

Citeste si: Un vasluian și-a ucis soția, apoi s-a sinucis lângă fiul lui

Surse din poliție susțin că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, avea o relație ascunsă cu femeia de 35 de ani. Potrivit ZiardeBacau.ro, se pare că femeia era soția vărului criminalului.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si