Close sidebar
Close sidebar

Dubla disperare pentru localnicii din Alunu, de Valcea, comuna unde pamantul o tot ia la vale. Oamenii ramasi fara case se intreaba daca vor primi despagubiri

Naomi are 8 ani, iar de trei sapatamni locuieste la centrul social. Pamantul pravalit din cauza exploatarilor din zona i-a luat totul: casa, jucariile, copilaria.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sase familii traiesc aceeasi drama. Halda de steril e de nestavilit. In fiecare zi avanseaza, iar acum risca sa inghita si o parte din drumul judetean. Pentru disperarea familiilor evacuate din calea ei nimeni nu are o rezolvare. In timp ce primarul isi vede de terenul de fotrbal din localitate, cei de la cariera dau vina pe natura.
 

Cristian Biraruti- primar comuna Alunu: domnul primar, este mai important terenul de fotbal unde v-am gasit noi decat oamenii.
Normal ca nu, am fost la fata locului am facut fotografii la fata locului, am trimis la Valcea, la ISU, la garda de mediu. A trecut prea mult timp si nimeni nu gasit un vinovat.
 
Ion Cumpanasoiu, director cariera miniera Berbesti: Agentul economic nu inseamna ca este vinovat de calamitatile naturale trebuie sa se stabileasca si cauzele mmai repede principalul nostrul este acum sa stopam aceasta alunecare.


Oamenii sunt descumpaniti, mai ales de cadn circula zvonul ca nu vor fi despagubiti, pentru ca nu aveau autorizate de constructie pentru casele din care au fost evacuati.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI