Adrian, jandarmul din București a fost înmormântat, în aceiași zi în care fratele său Marian a pierdut lupta cu viața. Marian a fost resuscitat pe malul bălţii Grabu după ce a căzut în apă, iar duminică s-a stins în spital, scrie Olt Alert.

Dublă tragedie. Un bărbat a murit în ziua înmormântării fratelui său

Cei trei prieteni au fost scoși, de către autorități, vineri din lacul Grabu, în localitatea Teleorman.

Doi dintre bărbați au murit la mal, iar unul dintre frați a fost reanimat şi transportat la spitalul din Alexandria.

Marian a murit duminică, chiar în ziua în care fratele lui mai mic era înmormântat.

Adrian și Marian, 34, respectiv 37 de ani, împreună cu un vecin în vârstă de 18 ani, au mers vineri la balta Grabu și nu s-au mai întors. Oamenii legii i-au găsit inconștienți, cel mai probabil intoxicați cu carbid.

dublă tragedie jandarm înecat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adrian, 34 de ani, jandarm la București, și adolescentul de 18 ani, n-au putut fi resuscitați de medicii, în vreme ce Marian, 37 de ani, consilier al primarului din Teleorman, a fost dus în stare gravă la spitalul din Alexandria.

Citeste si: Imagini emoționante cu lebăda care a murit de tristețe după ce i-au fost uciși puii nenăscuți

Citeste si: Cultură indoor de cannabis, descoperită în Bucureşti

Citeste si: Deputat PSD: „Orban ne ţine în stare de alertă până la apariţia vacinului, dar bea şi fumează în clădirea guvernului”

Marian a murit în urma unui stop cardio respirator. Familia şi-a pierdut ambii băieţi, după ce părinţii l-au îngropat pe Adrian, duminică, acum se pregătesc să-l înmormânteze și pe fiul lor mai mare, Marian.

Citeste si: Marcel Ciolacu, mesaj tranșant după ce directorul Unifarm a fost plasat sub control judiciar: „Vor prelungirea stării de alertă la nesfârşit, ca să fure şi mai mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si