Tragedia a avut loc miercuri, când victima își conducea fiul pe ultimul drum. La doar câteva ore distanță, bărbatul a fost atacat și snopit în bătaie până la moarte de un tânăr de 18 ani.

A fost ucis cu sânge rece la doar câteva ore după ce și-a înmormântat fiul

După ce și-a înmormântat fiul, bărbatul ar fi plecat la o cârciumă să bea și nu s-a mai întors, potrivit observatornews.ro. Acesta a fost găsit joi, într-o baltă de sânge.

Victima a fost dusă la spital, în comă de gradul patru, suferind un traumatism cranio-cerebral. Cu toate că a fost supus unei operații, bărbatul nu a supraviețuit.

Potrivit aceleiași surse, scandalul ar fi pornit de la o ceartă aprinsă între ucigaș și victimă. Tânărul este cercetat pentru crimă și a fost internat la Institutul Regional de Psihiatrie Socola.

Anchetatorii au explicat că: „În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului".

În comunicat se mai menționează că: „Precizăm că în cursul nopţii de 04/05.05.2023 victima M.I. a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Prof.

Dr. N. Oblu' Iaşi, urmând ca în cauză să se dispună schimbarea încadrării juridice a faptei".

O nouă ipoteză în cazul accidentului cumplit de la Șcheia: "Spunea că de luni va fi în costum. Închid ochii și văd doar asta”

Doi tineri, în vârstă de 21 de ani și 15 ani, și-au pierdut viața într-un tragic accident ce a avut loc la Șcheia, județul Iași.

Singurul supraviețuitor face declarații halucinante.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Singurul supraviețuitor al  accidentului de la Șcheia  i-a în calcul și varianta sinuciderii.

Mașina a lovit puternic un stâlp de electricitate, apoi s-a oprit în gardul unei case.

Mașina ar fi fost condusă de tânărul în vârstă de 17 ani, iar acesta  nu deținea permis de conducere.

Citește și:  Accident rutier grav la Arad: două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 7. Circulația a fost oprită

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Citeste si:  Daniela Crudu a plecat fără fiica ei din spital, la câteva zile după ce a născut! Cum a fost surprinsă- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Singurul supraviețuitor susține că la volanul mașinii nu se afla el, ci Andre Iulian, tânărul de 21 de ani care urma să se căsătorească în curând. Acesta ar fi vrut să se sinucidă din cauza certurilor pe care le avea cu iubita sa.

Ce a declarat singurul supraviețuitor al teribilului accident

„Ne-am urcat în mașină. Am plecat la PECO. Am alimentat de 20 de lei și am cumpărat 3 beri la sticlă. La omul care era la PECO i-a lăsat 10 lei bacșiș și i-a spus să nu zică la nimeni că el este un pic băut la volan. Andrei Iulian Alexa (n.r. – băiatul de 21 de ani care a murit) era la volan. Nu avea permis, dar s-a urcat. Portiera stângă la mașină nu se deschidea, fiind doar două scaune. El era la volan, eu eram pe locul din dreapta și cumva între scaune, dar în spate era Edi (n.r. – băiatul de 15 ani care a decedat).

Citește și:  O ambulanță cu pacienți a fost implicată într-un accident rutier în județul Vâlcea. Cinci persoane au fost transportate la spital

După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera. El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: Văleu. Apoi a murit. Îmi pare rău. Erau băieți buni și prietenii mei. Ne ajutam mereu, dar nu știu ce s-a întâmplat cu Iulian. El era un băiat liniștit. Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție. Nouă și prin sat a spus: Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum. Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, a povestit   adolescentul de 17 ani   pentru   BZI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si