Politistii au sosit la fata locului dupa ce au fost anuntati de o disputa intre o femeie si un barbat intr-o camera de hotel. Ei au gasit corpurile lipsite de viata ale unei femei si al unui baiat. Barbatul a fost arestat pentru crima si spitalizat.

Ofiterii de politie au refuzat sa precizeze legaturile dintre cele trei persoane, anuntand doar ca sunt de nationalitate straina.

Consulatul Coreii de Sud la Hong Kong a confirmat ca este vorba despre membrii aceleiasi familii de sud-coreeni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit site-ului Apple Daily din Hong Kong, cuplul si fiul lor in varsta de 7 ani, sosisera la hotel cu cateva zile inainte.  

Hotelul de cinci stele ocupa 15 etaje ale celei mai inalte cladiri din Hong Kong, ICC, si este recunoscut pentru panorama spectaculoasa asupra orasului si portului Victoria.

"Gandurile noastre se indreapta catre familiile clientilor implicati in aceste momente dificile", a declarat un purtator de cuvant al hotelului, refuzand sa faca alte comentarii.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si