Imagini inedite au apărut după terminarea sezonului 2 Exatlon. Cel care le-a postat a fost chiar prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat. Însă, se pare ca nu a rezistat doar în postura de prezentator, așa că a decis să și concureze. 

Adversarul lui a fost chiar Giani Kiriță. Cei doi s-au întrecut doar la finalul traseului, faimosul zid din cuburi ce trebuiau dărâmate cu saci de nisip. 

Nimeni nu îi dădea vreo șansă, dar SURPRIZĂ.

Cosmin Cernat a câțtigat, la photo finish. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

“EXATLON! Acest video este pentru toti copiii si tinerii care se uita la emisiune! Este despre placerea de a te juca si de a te intrece, indiferent de varsta! Impreuna avem aproape 90 de ani

“PS: Acest video este si pentru fostii si actualii concurenti de la Exatlon, in fata carora recunosc cu un oarecare regret, ca adversarul meu, @giani_kirita ,castiga mai mereu, insa imaginile ce urmeaza arata ca nu doar “talentul” ma recomanda…pentru a fi prezentator Exatlon!

“PS: Multumesc si arbitrului @sugacevshi_ionut_official !😄”, a scris Cosmin Cernat pe contul lui de Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si