Marius Raț nu are nimic din ce au alți copii la 11 ani, tocmai de aceea e diferit de toți ceilalți. Trăiește într-un univers limitat de sărăcie, dar mintea lui n-are limite. Ambii părinți îi sunt bolnavi, casă lor arată că un joc lego neterminat, iar banii de mâncare le ajung doar până la jumătatea lunii. Cu toate acestea, Marius, copilul olimpic la matematică, caută în fiecare zi formula fericirii în lucrurile simple din jur.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Dârmoxa, paradisul bucovinean

„Asta-i România” la Kanal D

Echipa emisiunii a străbătut țara până la Cuceu, un sat uitat de lume, pentru a ni-l prezența pe Marius, copilul răsărit într-o familie care n-are altceva să-i ofere decât dragoste. Puștiul privește matematica și natura cu mintea unui artist, adoră știința și, deși nu are decât 11 ani, e stâlp pentru familia sa. Viața celor doi părinți ar fi fost de două ori mai grea fără acest copil cu minte sclipitoare. Marius e cel mai mic dintre cei trei frați și considerat cel mai bun elev din școală.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Începe procesul "dragostei" de 1 milion de euro

duminică 7 noiembrie asta-i românia

Asta-i România la KANAL D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

E pasionat de tot ce ține de cifre și de limba engleză, pe care o studiază singur, la lumina telefonului.

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”, Un destin ce sta sub semnul sacrificiului

duminică 7 noiembrie asta-i românia

Moderatorul emisiunii „Asta-i România” - Mihai Ghiță.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tot duminică, la “Asta-i România!”, aflăm și povestea lui Alexandru Bloga campionul olimpic nevăzător, acum în vârstă de 25 de ani, care la șase ani își pierdea complet vederea, la 14 ani descoperea pasiunea pentru judo, iar câțiva ani mai târziu ridica steagul României la marile competiții sportive ale lumii.

Veți afla povestea unui învingător, care și-a întors toate obstacolele în favoarea lui și a devenit campion de aur... cu ochii închiși. O poveste care ne oferă o lecție de viață care ar trebui să ne deschidă ochii și să ne facă să înțelegem că atunci când vrei, totul e posibil!

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 13:30, o nouă ediție „Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Zanni, imagine emoționantă pe Instagram! Ce mesaj a primit de la o fostă concurentă de la Puterea dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si