Close sidebar
Close sidebar

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, ne oferă povestea impresionantă a lui Vasile Derevlean, un tânăr cu un destin halucinant.

Razvan Ilie,

Vasile Derevlean - În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător

DISTRIBUIE
acest articol

Ce nu te omoară te face mai puternic, așa începe lecția de viață pe care o primim de la Vasile Derevlean, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din care 19 ani i-a petrecut pe patul de spital.

19 ani de chin, aproape 40 de operații, sute de zile și nopți petrecute între pereții camerei de spital. O clipă blestemată, atunci când avea doar doi anișori, avea să-i schimbe destinul, dar mai ales chipul, pentru totdeauna. O oală cu apă clocotită a căzut pe el și I-a ars pe aproape jumătate de corp, cap, gât, trunchi și mâna stângă.

Citeste si: Cât durează Survivor 2021 – Când vom afla marele câștigător al emisiunii

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital [Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător, un învingător care a știut să se ridice și să ia tot ce e mai bun de la viață, chiar dacă aceasta l-a îngenunchiat tocmai când învața să facă primii pași.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în Prime Time, în primele trei luni ale lui 2021, cu o cotă de piață de 20% pe targetul Național- Creștere semnificativă față de anul precedent – 33% Share

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital
Acum Vasile Derevlean este student, în anul doi la medicină și visează să se întoarcă într-o zi în spitalul în care a crescut dar … ca medic.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI