Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Duminică, de Florii, se strică vremea în toată țara. Vezi cum va fi de Paște

După ce am avut parte de vreme aproape de vară, un val de aer polar va ajunge peste România de Florii. Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi mult mai scăzute la începutul săptămânii viitoare.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

VIDEO- Ziua și anotimpul

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o nouă răcire accentuată a vremii. Aceasta este cauzată de un val de ar polar. În loc de vreme caldă, de Florii ne vom lovi de un nou val de aer foarte rece. 

Vremea de Florii

Meteorologii anunță temperaturi minime negative și brumă până joi dimineață, astfel că valul de aer polar își semnificativ simțită prezența zilele acestea pe meleagurile românești.

Începând de azi și până sâmbătă, temperaturile maxime vor fi de pâna la 25 de grade Celsius, însă din ajunul Floriilor totul se schimbă radical.

Deși ne aflăm la mijlocul primăverii, vom avea vreme ca de decembrie în unele zone. Meteorologii anunță fenomene de iarnă precum lapoviță, ninsori și viscol. Temperaturile ar urma să scadă chiar și cu 20 de grade în 24 de ore.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De Florii, termometrele nu vor indica mai mult de 8…10 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea sud-estică a țării unde vor fi precipitații, sub formă de ploaie în Muntenia, Oltenia şi Dobrogea, iar în Transilvania şi Moldova trecător și sub formă de lapoviță şi ninsoare.

La munte temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, iar cele minime între -3 şi 8 grade.

Cum va fi de Paște

Conform directorului ANM, Elena Mateescu, de Paște temperaturile vor fi ușor scăzute, dar vremea se va fi mai bună decât cea din acest week-end.

"Și începutul săptămânii va fi caracterizat tot de o vreme mai rece, pentru ca în mijlocul săptămânii, zilele de 20, 21, 22 aprilie, să consemneze din nou valori maxime de până la 20- 23 grade Celsius.

Este posibil ca sâmbătă și duminică, de sărbătoarea sfintelor Paști, să traversăm din nou o perioadă ușor mai rece. Dar, până atunci vom mai actualiza informațiile.", a spus Elena Mateescu, director ANM.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI