Cash sau card, un subiect dezbătut intens în ultima perioadă, chiar de către aleșii țării. De atunci, România s-a împărțit, cumva, în două tabere.

Echipa emisiunii ajunge, pentru început, în Teleorman, într-unul dintre satele în care oamenii sunt mai degrabă săraci decât bogați, și unde, chiar dacă îți dorești, nu există niciun ATM.

La Roșiorii de Vede, în schimb, vin sute de oameni din alte localități ca să-și scoată banii, iar deplasarea se face, de obicei, în familie, pentru că părinții au nevoie de copii ca să apese pe butoane.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului, o lume de poveste

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Și, dacă pentru cei mai mulți dintre noi, banii vin și pleacă, alții reușesc să-i mai țină și prin buzunar.

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”. Cash sau card

La finalul verii, conform datelor BNR, românii aveau depozitate peste 65 de miliarde de lei "la saltea", înregistrând o creștere de 5% față de primul semestru al anului. În paralel, numărul celor care dețin depozite bancare mai mari de 100.000 de euro a înregistrat o creștere în ultimul an. Astfel, există peste 68.000 de români care dețin astfel de depozite, în creștere cu 11% față de anul precedent.

De asemenea, în ultimii zece ani, numărul celor care au depozite bancare de peste 100.000 de euro s-a triplat.

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i România!”

Tot în ediția de duminică, la ”Asta-i România!” aflăm povestea soților Nițulescu, care se numără printre puținii români care au reușit, după ani mulți de muncă în străinătate, să se întoarcă acasă și, cu banii strânși, să își dezvolte propria afacere.

Citește și: Dezamăgire toatală după primele două antrenamente din Las Vegas! Monopostul Ferrari s-a făcut praf din cauza circuitului. Mii de spectatori au fost trimiși acasă

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Apoi mergem, alături de echipa emisiunii, în Țara Moților, într- un cătun de poveste, care numără doar câteva case, fără garduri între ele, așezate ca într-un cerc, unde oamenii de aici, puțini la număr, trăiesc într-o desăvârșită armonie unii cu alții.

Nu ratați o nouă ediție ”Asta-i România!”, emisiune prezentata de Mihai Ghiță, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si