Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, să o cunoaștem pe Petra Pintilei, o tânăra nevăzătoare a cărei poveste uluitoare a impresionat milionane de oameni din intreaga țară.

În vârstă de 30 de ani, Petra Pintilei impresionează și cucerește inimile a milioane de oameni, prin postările impresionante pe care le face în mediul online, oferindu-ne o lecție de viață fascinantă, reamintindu-ne că este bine, pentru fiecare dintre noi, să ne bucurăm de fiecare clipă și mai ales să ne mulțumim cu tot ce avem.

Petra s-a născut nevăzătoare, dar asta nu o împiedică să „vadă” cu ochii minții lumea mai bine decât mulți dintre noi. Deși se ghidează cu ajutorul unui baston alb, dar și cu un GPS de care se folosește pentru a se orienta, asta nu o împiedică să ducă o viață normală. Îi place să se plimbe, să simtă vibrația străzii și energia oamenilor, merge regulat la sala și are un job într-o instututie de stat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama tinerei i-a fost mereu alături și, încă din copilărie, Petra a manifestat un potențialul uriaș de a învăța.

A studiat limbile străine iar acum, la cei 30 de ani ai săi, tânăra vorbește engleză, franceză, spaniolă, portugheză, rusă și turcă.

Cu toate că destinul i-a luat vederea, Petra a primit mai mult înapoi; puterea de a iubi și de a fi iubita, așa cum consideră ea iar, la sfârșitul anului va deveni mireasă pentru bărbatul visurilor ei, medic de profesie. Chiar dacă nu îi știe chipul, tânăra îi vede inima.

Tot duminică, la „Asta-i România!” vom cunoaște culisele scandalului care a făcut înconjurul lumii, după ce IA românească a apărut în colecția de vara a unei celebre Case de Modă. Asociația care promovează portul popular susține că produsul cu pricina este o copie unu la unu a cămășii populare care se poartă și astăzi în Mărginimea Sibiului, și cere casei de modă să scoată piesele din colecție până la creditarea originii.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si